Seturi botez

 1. Set baita, trei piese, brodat bleumarin, pentru baieti fete, varsta 0-1 ani

  140,00 RON

  Set baita brodat, alcatuit din trei piese, pentru baieti/fete, din bumbac, contine: prosop cu capison, halat cu gluga si manusa baie. Produs in Romania.

  Vezi mai mult

 2. Set baita, trei piese, brodat auriu pentru baieti fete, varsta 0-1 ani

  150,00 RON

  Set baita brodat, alcatuit din trei piese, pentru baieti/fete, din bumbac, contine: prosop cu capison, halat cu gluga si manusa baie. Din bumbac. Produs in Romania.

  Vezi mai mult

 3. Set botez traditional baieti-fete

  160,00 RON

  Set trusou botez format din trusou complet traditional baiat - fata si lumanare Trusou botez traditional din bumbac pentru baieti-fete, contine: prosop si sapun pentru preot, prosop cu capison pentru bebelus, panza de mir,pled, fasa, sticluta pentru mir, jucarie. Lumanare de botez decorata manual cu straturi de tulle. si panglica de satin. Dimenisuni L = 50cm si d = 3 cm Culorile produselor pot varia in functie de monitorul calculatorului si calibrarea acestuia.Daca doriti dimensiunile exacte ne puteti contacta si solicita acest lucru. Cu drag vom raspunde oricarei solicitari.

  Vezi mai mult

 4. Set botez pentru baieti

  170,00 RON

  Setul pentru botez contine: lumanare de botez si cutie de transport.  O cutie eleganta, destinata transportului trusoului de botez al bebelusului de acasa la biserica. Realizata din carton rezistent, acoperita cu material textil si decorata cu fundita si mickey mouse. Este prevazuta cu manere din snur, iar in interior este captusita cu satin. Cutia pentru trusou este practica si dupa momentul botezului, pentru a pastra amintiri din primul an de viata al bebelusului, jucarii sau alte obiecte. Are forma ovala. Lumanare de botez decorata manual cu straturi de tulle si mickey mouse din plus. Dimenisuni L = 60 cm si d = 5 cm

  Vezi mai mult

 5. Set traditional de botez fete-baieti

  250,00 RON

  Setul pentru botez contine: lumanare botez, trusou complet si cutie de transport. Setul este asortat. Trusou botez din bumbac pentru baieti-fete, contine: prosop si sapun pentru preot, prosop cu capison pentru bebelus, panza de mir,pled, fasa, sticluta pentru mir, jucarie. O cutie eleganta, destinata transportului trusoului de botez al bebelusului de acasa la biserica. Realizata din carton rezistent, acoperita cu material textil si decorata cu fundita. Este prevazuta cu manere din snur, iar in interior este captusita cu satin. Cutia pentru trusou este practica si dupa momentul botezului, pentru a pastra amintiri din primul an de viata al bebelusului, jucarii sau alte obiecte. Are forma ovala. Lumanare de botez decorata manual cu straturi de tulle. si panglica de satin. Dimenisuni L = 50cm si d = 3 cm Culorile produselor pot varia in functie de monitorul calculatorului si calibrarea acestuia.Daca doriti dimensiunile exacte ne puteti contacta si solicita acest lucru. Cu drag vom raspunde oricarei solicitari.

  Vezi mai mult

 6. Set doua piese, lumanare traditionala si trusou traditional pentru botez fete

  260,00 RON

  Setul pentru botez contine: lumanare botez si trusou complet. Setul este asortat. Trusou botez brodat cu motive traditionale este din bumbac pentru fete, contine: prosop si sapun pentru preot, prosop cu capison pentru bebelus, panza de mir,paturica flis, fasa, sticluta pentru mir. Lumanare pentru botez decorata manual cu panglica brodata cu motive traditionale si straturi de tiul. Dimenisuni L = 35 cm si d = 5,5 cm.

  Vezi mai mult

 7. Set doua piese, lumanare traditionala si trusou traditional pentru botez baieti

  260,00 RON

  Setul pentru botez contine: lumanare botez si trusou complet. Setul este asortat. Trusoul pentru botez este brodat cu motive traditionale, din bumbac, pentru baieti, contine: prosop si sapun pentru preot, prosop cu capison pentru bebelus, panza de mir,paturica flis, fasa, sticluta pentru mir. Lumanare pentru botez decorata manual cu panglica brodata cu motive traditionale si straturi de tiul. Dimenisuni L = 35 cm si d = 5,5 cm.

  Vezi mai mult

 8. Set botez doua piese, motiv floarea soarelui, lumanare si trusou brodat cu floarea soarelui pentru baieti-fete

  270,00 RON

  Set format din doua piese. Setul contine: lumanare pentru botez si trusou brodat. Produse in Romania.

  Vezi mai mult

 9. Set doua piese, lumanare Minion, trusou brodat Minion

  285,00 RON

  Set doua piese pentru botez baieti, contineȘ -lumanare botez cu Minion de plus -trusou brodat cu Minion Setul este asortat.

  Vezi mai mult

 10. Set botez motiv traditional clop pentru baieti doua piese, lumanare si trusou asortate

  285,00 RON

  Set pentru botez motiv traditional clop, culoare rosie, doua piese, lumanare pentru botez si trusou brodat. Set asortat. Produs in Romania

  Vezi mai mult