Compleuri

Compleul piesa vestimentara ce va pune in evidenta dragalesenia bebelusului. Confectionat din bumbac pentru confortul copilului, acesta este practic zilnic datorita versalitatii sale. Compleul poate fi folosit la tinute casual, elgante dar si la tinute de zi cu zi, cu siguranta este un produs practic si comod.
 1. Compleu Buburuza, cinci piese

  Pret normal: 45,00 RON

  Pret special: 40,00 RON

  Compeul model Buburuza este confectionat din bumbac si este alcatuit din cinci piese. Bluza cu imprimeu este cu maneca lunga si pentru o imbracare facila se incheie cu capse, pantalonii cu buline sunt cu picior si au elastic in talie, caiulita elastica are doua antene, bavetica este cu imprimeu si se leaga cu siret iar manusile sunt cu bata elastica. Un model vesel potrivit in orice situatie.

  Vezi mai mult

 2. Compleu model Albina, cinci piese

  Pret normal: 45,00 RON

  Pret special: 40,00 RON

  Compeul model Albina este confectionat din bumbac si este alcatuit din cinci piese. Bluza cu imprimeu este cu maneca lunga si pentru o imbracare facila se incheie cu capse, pantalonii sunt cu picior si au elastic in talie, caiulita elastica are doua antene, bavetica este cu imprimeu si se leaga cu siret iar manusile sunt cu bata elastica. Un model vesel potrivit in orice situatie.

  Vezi mai mult

 3. Compleu model Panda, cinci piese

  Pret normal: 45,00 RON

  Pret special: 40,00 RON

  Compeul model Panda este confectionat din bumbac si este alcatuit din cinci piese. Bluza cu imprimeu este cu maneca lunga si pentru o imbracare facila se incheie cu capse, pantalonii sunt cu picior si au elastic in talie, caiulita elastica are urechi, bavetica este cu imprimeu si se leaga cu siret iar manusile sunt cu bata elastica. Un model vesel potrivit in orice situatie.

  Vezi mai mult

 4. Compleu Tiger, trei piese

  Pret normal: 50,00 RON

  Pret special: 40,00 RON

  Compeul model Tiger este confectionat din bumbac si este alcatuit din trei piese. Bluza cu maneca lunga de culoare albastra ce se incheie cu capse pe umar si are imprimat un tigru si un fes multicolor ce se asorteaza perfect cu pantaloni cu elastic in talie si bata elastica. Un model trendy potrivit unei tinute de zi cu zi sau casual.

  Vezi mai mult

 5. Compleu model Pinguin, cinci piese

  Pret normal: 45,00 RON

  Pret special: 40,00 RON

  Compeul model Pinguin este confectionat din bumbac si este alcatuit din cinci piese. Bluza cu imprimeu este cu maneca lunga si pentru o imbracare facila se incheie cu capse, pantalonii sunt cu picior si au elastic in talie, caiulita elastica are un mot, bavetica este cu imprimeu si se leaga cu siret iar manusile sunt cu bata elastica. Un model vesel potrivit in orice situatie.

  Vezi mai mult

 6. Compleu My Friend, trei piese

  Pret normal: 50,00 RON

  Pret special: 40,00 RON

  Compeul model My Friend este confectionat din bumbac si este alcatuit din trei piese. Bluza cu maneca lunga de culoare alba ce se incheie cu capse pe umar si are imprimeu si un fes bleumarin cu stelute ce se asorteaza perfect cu pantaloni cu elastic in talie si bata elastica. Un model trendy potrivit unei tinute de zi cu zi sau casual.

  Vezi mai mult

 7. Compleu doua piese pentru fete

  Pret normal: 50,00 RON

  Pret special: 45,00 RON

  Compleul este viu colorat si contine doua piese: bluza si pantaloni. Material moale si confortabil.

  Vezi mai mult

 8. Compleu Army, trei piese

  Pret normal: 60,00 RON

  Pret special: 45,00 RON

  "Compeul model Army este confectionat din bumbac si este alcatuit din trei piese. Vesta camuflaj ce se incheie cu capse in partea din fata, bluza din bumbac cu maneca lunga si guler elastic ce se incheie cu capse pe umar si este imprimata, si pantaloni cu elastic in talie si bata elastica. Un model trendy potrivit unei tinute de zi cu zi sau casual.

  Vezi mai mult

 9. Compleu cu rochita si pantalon,varsta 1, 2, 3, 4 ani

  50,00 RON

  Compleul este viu colorat si contine doua piese: rochita cu flori si cordon, pantaloni. Material moale si confortabil.

  Vezi mai mult

 10. Compleu Bulinuta, doua piese

  Pret normal: 60,00 RON

  Pret special: 50,00 RON

  Compeul model Bulinuta este confectionat din bumbac si este alcatuit din doua piese. Rochita cu buline cu buzunare laterale cu fundite ce se incheie cu nasturi in partea din spate si body din bumbac cu maneca lunga imprimat pe partea din fata. Un model trendy potrivit unei tinute de zi cu zi sau casual.

  Vezi mai mult